呢間店勁靚,想嚟好耐啦😍!不過遇著勁大雨嘅一日⛈⛈⛈,我對白鞋濕到變咗池塘🙈🙈...但喺落雨之前,呢度真係勁靚勁好打卡!見到隔離檯啲炸雞翼咁正🐔,忍唔住叫返碟。啲雞翼比較大隻,所以炸完入面都好juicy💦。脆卜卜嘅外皮 ,再點少少蜜糖芥末醬夠晒惹味🍯。呢個可麗皮嘅邊比較脆🧇,中心軟綿綿~火腿鹹鹹地🥓,加埋下面清新嘅蔬菜好好食~呢個煙三文魚配奶油芝士意大利粉好足料🍝,除咗煙三文魚滿滿之外🐟,奶油芝士醬都滿滿~每一條意大利粉都可以沾到濃厚嘅醬汁~如果你同我一樣喜歡食較有咬口嘅意粉,呢個一定啱你食👍~呢度飲品款式都幾多,而且勁igable📸📸!好似佢呢啲泡茶系列🍵,全部都用呢個寶石盒咁嘅容器盛載,非常靚~而啲冰都係有心思咁加入咗香草雪凍🧊,靚得嚟又多一種香味~不過我都係比較喜歡呢個百香水果綠茶🍊~因為綠茶味好香好清新,加埋酸酸甜甜嘅百香果肉同埋西柚味~配搭比較膩嘅奶油芝士意粉好適合😋~呢度有一大片草地,好多家長都帶小朋友嚟跑🏃‍♂️~而且呢度而自己停車位🚗,所以帶小朋友嚟都好方便~我見佢戶外位置仲有啲涼亭同帳幕咁嘅裝置~相信嚟搞個小型婚宴party都好適合呢👰‍♀🤵~
呢間店勁靚,想嚟好耐啦😍!
不過遇著勁大雨嘅一日⛈⛈⛈,我對白鞋濕到變咗池塘🙈🙈...
但喺落雨之前,呢度真係勁靚勁好打卡!

蜜糖芥末醬雞翼

呢個可麗皮嘅邊比較脆🧇,中心軟綿綿~
煙燻火腿法式可麗餅

火腿鹹鹹地🥓,加埋下面清新嘅蔬菜好好食~
煙燻火腿法式可麗餅

每一條意大利粉都可以沾到濃厚嘅醬汁~
如果你同我一樣喜歡食較有咬口嘅意粉,呢個一定啱你食👍~
煙三文魚配奶油芝士意大利粉

呢度飲品款式都幾多,而且勁igable📸📸!
而啲冰都係有心思咁加入咗香草雪凍🧊,靚得嚟又多一種香味~
洛神花茶

不過我都係比較喜歡呢個百香水果綠茶🍊~
因為綠茶味好香好清新,加埋酸酸甜甜嘅百香果肉同埋西柚味~
配搭比較膩嘅奶油芝士意粉好適合😋~

呢度有一大片草地,好多家長都帶小朋友嚟跑🏃‍♂️~
而且呢度而自己停車位🚗,所以帶小朋友嚟都好方便~
我見佢戶外位置仲有啲涼亭同帳幕咁嘅裝置~
相信嚟搞個小型婚宴party都好適合呢👰‍♀🤵~
2023-03-25
蜜糖芥末醬雞翼