2024-05-18
尋晚公眾假期當然出去搵好嘢食啦, 同朋友食完晚飯想搵一個靚靚嘅地方飲杯靚酒🍹梗係去Library Restaurant & Bar 啦, 酒吧餐廳裏面好多好靚嘅打卡位📸室內仲好似個花花世界添好鬼靚🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺💐💐💐💐💐💐呢度嘅Cocktail好正賣相一流而且好友宮廷feel🫶🏻唔係度度都有㗎, Traditional Chinese fusion cocktail 🍹 ❤️🫶🏻賣相相當吸引之餘味道仲好特別, 我哋叫咗四大美人同春秋😎四大美人好適合女仔飲因為佢嘅🍍🍓🍊果酒味好濃郁而且帶甜,好容易入口😉👍🏻第二樣飲品我哋就叫咗「春秋」呢比較適合男仔因為我覺得有點剛強因為加入咗茅台😂有濃烈嘅烈酒再加入一啲中式嘅元素Spicy, 我覺得係有花椒喺裏面😆⋯⋯我哋就叫咗一份小食啦估唔到佢咁好食喎🤤雞肝魷魚配多士, 雞肝醬又濃郁又夠creamy 又夠smooth, 而且加入魷魚增加個口感又帶點海鮮嘅鹹鮮味, 個多士🥪又夠鬆脆, 呢個小食再加杯靚酒🍹簡直係Perfect match🤩
我哋就叫咗一份小食啦估唔到佢咁好食喎🤤