2023-12-26
漫花燈火OMG📍土瓜灣九龍城道68號瑧尚U PLACE 2樓201號舖味道:😋😋😋😋😋😋😋😋環境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑服務:😏😏😏😏😏😏😏-OMG漫花燈火係一間超靚嘅打卡餐廳,以萬花筒世界作為主題💐環境寬敞舒適,好適合慶祝生日聚餐🎊絕對滿足到少女心爆棚嘅你💕-Omg 5C $88有🔴車厘茄山楂、🟠香橙白桃、🟡菠蘿荔枝、🟢青提子青蘋果、🟣火龍果紅桑子等五款唔同鮮榨水果口味嘅果汁🍹充滿天然果香,有絲絲嘅果肉,酸酸甜甜幾開胃幾好飲-🍝香煎日本帶子黑松露忌廉意粉 $188帶子鮮嫩彈牙,黑松露的香氣與忌廉的濃郁融合,賦予意粉豐富嘅層次與迷人嘅風味😍-🦀墨魚籽麵包蟹意大利飯 $228使用傳統嘅意大利飯煮法🍚,飯嘅口感偏Q彈,墨魚籽同麵包蟹嘅鮮甜同意大利飯完美融合,味道豐富令人忘懷-🗃️潘朵拉的盒子——延續 $168曲奇黑芝麻蛋糕被粉紅糖衣外殻包圍住,餐廳附上一個錘仔,俾我哋敲爛糖衣外殼,好有儀式感😆蛋糕內部有藍色同黃色嘅流心忌廉同麻糬,曲奇外殻酥脆,同煙煙韌韌嘅麻糬完美結合,甜度適中-如果你想慶祝特別場合,胃口偏細,同埋享受漂亮嘅環境同食物,可以考慮嚟嗰度試下😆‼️不過要留意,用餐限時兩小時,人均消費至
📍土瓜灣九龍城道68號瑧尚U PLACE 2樓201號舖
🦀墨魚籽麵包蟹意大利飯 $228
🗃️潘朵拉的盒子——延續 $168
‼️不過要留意,用餐限時兩小時,人均消費至少$200‼️
————————————
#香港美食 #美食推薦 #美食日記 #土瓜灣 #土瓜灣美食推介#打卡 #打卡餐廳 #九龍城 #土瓜灣好去處 #tokwawan #tokwawanfood #hongkongfood #hongkongfoodie #九龍城 #九龍城美食 #土瓜灣美食 #土瓜灣推薦美食 #九龍城推薦美食 #漫花燈火 #漫花燈火omg