2023-01-28 81 瀏覽
尋晚happy Friday🤣同男朋友去左元朗搵食,發現一間門面非常之靚又大間既西餐廳😍因為我地6點幾左右就入去關係,餐廳未算多人。餐廳環境由外到內都咁靚好岩打卡☺️一入門口見到好靚既甜品櫃、bar檯。咁岩我地去既時候未係最旺,職員安排左我地去VIP房(睇返原來做餐廳會員先有得優先比房)之後食食下都發現愈黎愈多人,我地可以坐房真係好好彩🤣間房好靚,坐得又舒服👍🏻👍🏻講返食物,主食有幾款意粉同漢堡揀,但兩樣男朋友都唔想食,於是我地就叫左個一人set😛牛肝菌黑松露意大利飯配香煎帶子 $188 跟餐送是日餐湯同$28價錢既飲品黑松露味好濃,帶子都好大粒👍🏻成碟既配料同飯份量都好大方,兩個人絕對唔驚唔夠食😎😛我地仲叫左鹽焗原條海鱸魚配時蔬 $208,我第一次食焗烤魚😂感覺好神奇,首先要揭開個硬殼,再倒上d油去條魚到🤣好香 愈食愈惹味👍🏻👍🏻😛花椒麻辣炸雞翼 呢個超值得一讚😍佢d雞翼好熱,佢個花椒辣醬好好食,應該係自家製🤣食唔停口總結:餐廳好靚😍坐得好舒服,位置都易搵☺️食物好特別,絕對值得黎一試!