2017-06-07
哩間餐廳話問叫Woods, 當然設計都係以"木"為主價錢合理,款式種類多,好彩我5係一個選擇困難症嘅人餐前飲個Rainbow Juice,想fresh 一下不過味道略嫌淡左啲,同fruit punch 味道差不多。第2杯雖然個樣同上一杯差不多,但哩杯有小小酒嘅,不過真係試落酒味無乜,唔太甜,還好吧。黑松露雞肉意大利飯,雞肉煎得好香,份量好足意大利飯迷的的,覺得個飯真係好好味加黑松露亦都份量好夠好味!肉眼排收得咁嘅價錢,係有番足夠嘅份量!肉眼好新鮮,牛肉好juicy! 加上有露荀,薯仔,車厘茄做配菜好配合的配搭!每塊嘅熟度適中,用心之作甜品來了!哩度嘅甜品全部名都係精心設計,睇落已經想嗌黎試,可惜食太飽,只可以食一樣粉紅佳人上面大大舊雪糕,加上2塊Waffle,係一個完美嘅配搭!Waffle無偷工減料,好足蛋味,焗得好脆,外脆內軟,必吃!2個人嗌左5多,小食都無嗌,就食到飽飽了$600幾蚊,不錯呀
價錢合理,款式種類多,好彩我5係一個選擇困難症嘅人
Rainbow Juice
Purple Sunset
黑松露雞肉意大利飯
黑松露雞肉意大利飯,雞肉煎得好香,份量好足
美國肉眼牛排
每塊嘅熟度適中,用心之作
粉紅佳人