2020-10-03 91 瀏覽
💛黃店🔱今次要介紹嘅食物就係位於葵芳!📜”李圓圓 (葵芳)📌 地址: 葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓C78號舖🕐營業時間: 1200-2130🍽分店地區:荔枝角,觀塘,旺角,佐敦📝評價💬📢1️⃣ 黑糖珍珠鮮奶2.0一拎上手見到個顏色好靚😍😍黑糖珍珠份量有成三份一杯。係店入面即整,熱辣辣既黑糖珍珠同鮮奶好夾🥰🥰店員都提醒先攪拌五至六下先飲☺️奶味十分濃郁,珍珠甜度適中,十分煙韌。整體同台灣既冇分別,十分出色💛💛2️⃣黑糖珍珠奶昔 望落去大杯過2.0🤪好似好多泡泡咁😂上面係牛奶沙冰 下面係黑糖珍珠😎😎一次過滿足兩個願望☺️☺️不過呢杯呢店員多次提醒我好快好快咁飲😂😂😂所以真係好快飲兩啖就飲晒😂😂😂我覺得奶味太少 因為變咗沙冰又要飲得快好似就味道唔係太濃😂比較鍾意黑糖珍珠鮮奶2.0💛💛💛KS評分 5分最高🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️
💛黃店
🔱今次要介紹嘅食物就係位於葵芳!
📜”李圓圓 (葵芳)
📌 地址: 葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓C78號舖
🕐營業時間: 1200-2130
🍽分店地區:荔枝角,觀塘,旺角,佐敦

📝評價💬📢

1️⃣ 黑糖珍珠鮮奶2.0