2021-09-26
除咗任食大蝦promotion 之外呢,佢仲有個promotion 係龍蝦加1蚊有埋牛扒,三百零咁都幾抵玩。但因為我淨係為咗龍蝦而嚟🦞,所以就咁叫咗個海鮮拼盤。1. 芝士鬆餅👌可以攞嚟塞下個胃,好食就唔算太好食,仲幾滯下,所以我都只係咬一兩啖。2. 龍蝦湯👌我將本來嘅餐湯轉左做龍蝦湯,尚可啦,唔算好出色,有啲蝦肉喺入面嘅,不過略嫌咸咗啲。同埋唔知點解二人餐得一個湯。3. 海鮮雜錦set 👍🏻本身以為佢可以畀我自己揀龍蝦,因為我其實係想食西澳南澳龍,但佢得波士頓龍蝦啫,因為係間美國家庭餐廳之類。雖然有啲失望,但原來個拼盤都幾多嘢食同幾大份,又開心返!職員會幫你挑蝦肉,服務周到但竟然唔收service charge ,好良心!美式蒸龍蝦👍🏻雖然唔係澳洲龍蝦,蝦肉相對少,但都幾清甜可口。隔離配半個焗檸檬,攞嚟點龍蝦,係我食過最有檸檬味嘅檸檬。另外有兜番茄sauce 我就唔係好食得慣啦。炸蝦👍🏻不錯,不過喺龍蝦面前自然係配角。牛油蝦👍🏻幾好食,不過真係非常油。蟹👍🏻都幾有肉地。薯茸👍🏻好大碟,根本食唔晒。蒜蓉多士👍🏻好好味,一定要配佢個醬,個汁好食!基本上係飽到痴線,兩個人唔會食得完,令人滿意
1. 芝士鬆餅👌
2. 龍蝦湯👌
3. 海鮮雜錦set 👍🏻
美式蒸龍蝦👍🏻
炸蝦👍🏻
不錯,不過喺龍蝦面前自然係配角。
牛油蝦👍🏻
幾好食,不過真係非常油。
蟹👍🏻
都幾有肉地。
薯茸👍🏻
好大碟,根本食唔晒。
蒜蓉多士👍🏻
好好味,一定要配佢個醬,個汁好食!
基本上係飽到痴線,兩個人唔會食得完,令人滿意嘅一餐。