2023-05-04
終於約到朋友食飯, 特登揀返近佢嗰頭方便佢一點! 呢間開業到宜家都非常人氣, 成日都好人排隊, 今次我同佢就黎試下先!1/ 本延特選黑毛和牛套餐 $508佢地有三款湯底, 分別有昆布酸味湯, 關東風壽喜燒同日式昆布上湯, 我地就選左關東風壽喜燒😍送到時已經非常吸晴!! 和牛肥膩同雪花分佈得好靚!! 只需要輕輕一碌就食得!! 入口非常嫩, 肉味重! 完全唔需要加任何醬汁, 而本身跟餐已經有一個生蛋黃點埋一齊食更加滑口!! 另外我地升級左做烏冬底, 彈牙亦盡吸收左湯底濃味😋2/ 極上黑毛和牛A4套餐 $438同樣地非常嫩口, 牛味比特選和牛更重而肉片大大塊令人流哂口水😍各類蔬菜配埋一齊食食完唔會覺得好heavy!整個感覺, 餐廳環境比較日式坐得好舒服~ 而店員依時會過黎加湯水完全唔洗提醒👍🏾
1/ 本延特選黑毛和牛套餐 $508
2/ 極上黑毛和牛A4套餐 $438