2024-09-24 1407 瀏覽
自己喺呢度返工嘅,經常呢返工嘅時候都會見到呢一間放題,而門口呢永遠都會擺放一個俾人排隊嘅東西,覺得應該真係會好多人食,於是呢一次放工就決定過嚟試吓啦因為自己食嘅嘢唔多,所以其實都好小事放題,而今次呢一個日式放題第一下當然係要叫佢嘅刺身啦,我自己係好鍾意食甜蝦同埋三文魚嘅,所以呢就要預早就嗌多啲刺身,因為佢上菜呢都唔會話好快嘅喺刺身方面,大家就可能要先叫咗呢一個部份先啦。味道方面呢都係不過不失,喺放題嘅角度嚟講呢已經算係幾唔錯㗎啦。而另外呢都值得讚係佢其他好多唔同嘅選擇啦,甜品就一定有好多唔同選擇啦,另外亦都會有一啲熟食包括炸物啦,佢有個炸榴槤好的都好出色可以一試