2024-05-09 44 瀏覽
全部枱都係用不鏽鋼枱 十足喺泰國食到嘅水門雞飯 唔同嘅係 佢有冷氣 而且非常涼爽 食冬陰功都唔會驚流汗! 喺旺角嚟講啲位都唔算太迫 幾舒適!水門雞飯 $54可以加錢要雞髀!我哋就冇加到,但係估唔到連雞胸都唔鞋!相信佢哋用嘅雞比較嫩! 油飯亦都係唔會太油 恰到好處! 配嘅雞湯亦都好重雞味!冇乜嘢可以挑剔!海鮮冬陰公湯河粉 $60加生牛肉$12 加雞絲$12上枱先知道原來本身已經好多海鮮,有幾隻青口,幾隻蝦,仲有魷魚等等! 所以係唔使加餸都好夠飽! 性價比非常之高! 不過生牛肉都好正! 冬陰功湯亦都好正宗 非常足料! 串燒 $14/1串雞肉串&豬肉串 串燒大大串 上到枱都仲係熱辣辣 配埋濃烈嘅沙嗲醬 更推介推介雞肉 因為佢用咗雞髀肉 嫩滑多汁!馬拉盞西蘭花炒魷魚鬚 $68必食!每次食水門雞飯都要嗌 真心覺得呢個菜最出色 超級多魷魚鬚 而且配埋馬拉盞 好惹味! 每次都要同另一半搶食!凍泰式奶茶 6周年優惠 $8超級抵飲仲要好好飲!完全係泰國飲到嘅味道,如果你想要少甜嘅感覺 只要等佢啲冰融到七七八八就會好甜啦 但都唔會淡咗!

水門雞飯 $54

海鮮冬陰公湯河粉 $60