2023-06-13
Weekend 出尖沙咀食lunch,厚福街不嬲出名多好野食🤣🤣今日Peggy就黎左呢間福岡漢堡扒食晏😳😳好彩早少少黎唔需要排隊😋😋 呢道用QR code落單,我地今次就叫左個2人餐($366),入面就包左份菠蘿煙肉🍍🍍和牛漢堡扒🥓🥓同芝士蛋蒜🍳和牛漢堡扒🧄再加一份芝士泡豚丼飯🧀🧀同埋2罐飲品🧃跟餐仲會有碗麵豉湯同沙律🥗🥗同埋泡菜😳超juicy嘅和牛配搭唔同配料,風味唔同但都一樣咁好食😍😍😍 先講塊和牛漢堡扒,佢keep到佢和牛入邊啲肉汁同埋燒出嚟好香🤤🤤🤤🤤淨係燒緊嘅時候都已經流晒口水🥰🥰店員仲好細心咁同我哋解釋點樣燒👍🏻👍🏻 食落肉汁豐富😍😍牛味濃郁😋😋菠蘿煙肉配搭鮮甜,而且有煙燻香🔥 芝士蛋蒜就蒜味十足,口感豐富🤤🤤芝士泡豚丼飯熱辣辣🔥拉絲嘅芝士🧀🧀配上香辣嘅泡菜🇰🇷🇰🇷撈埋豚肉一齊食🐷🐷分量十足😋😋超級惹味❣️❣️餐廳店員亦都相當細心❣️❣️會不停留意我哋塊熱石頭會唔會太焦,會幫我哋更換❣️❣️另外餐廳都有提供濕紙巾🧻🧻同埋圍裙比顧客非常之貼心👍🏻👍🏻
好彩早少少黎唔需要排隊😋😋 呢道用QR code落單,我地今次就叫左個2人餐($366), 入面就包左份菠蘿煙肉🍍🍍和牛漢堡扒🥓🥓同芝士蛋蒜🍳和牛漢堡扒🧄
超juicy嘅和牛配搭唔同配料,風味唔同但都一樣咁好食😍😍😍 先講塊和牛漢堡扒,佢keep到佢和牛入邊啲肉汁同埋燒出嚟好香 🤤🤤🤤🤤淨係燒緊嘅時候都已經流晒口水🥰🥰店員仲好細心咁同我哋解釋點樣燒👍🏻👍🏻 食落肉汁豐富😍😍牛味濃郁