2022-12-24
🔅碗屋🔅中環🔅日式放題🔅公司又一年一度搞聖誕大會!我地去左碗屋食放題,果日lunch大家都係飲左幾啖水,等夜晚食飽飽!一去到,餐廳安排左間房俾我地,可以自己嘈到拆天!一開始當然係要上一兩隻刺身船啦,三文魚、赤身吞拿魚、油甘魚,全部都好厚切,好新鮮,一入口就覺得入口即溶,魚油超香,好正!海膽完全係新鮮max,唔重海水味,好開心!新鮮生蝦都好食!每人可以上一份鮑魚、金目雕、或者龍蝦尾,真係超難揀~ 我最後揀左金目雕,好重要佢一片片切好再加上三文魚子, 好好味!食放題最緊要係細細份,咩都可以食下~ 秋葵、豆腐、銀鱈魚、厚切燒牛舌、雞軟骨、蔥吞小手卷、海膽小手卷!我特別推介個魚湯,好香熬製而成嘅暖肚之物!同埋我都好中意個左口魚裙壽司仔,超開心,雖然係飯我哋都encore左!我地仲有酒水free flow,紅白酒,whisky,同梳打😂 甜品又係咩都試吓,雪糕、糯米糍、蛋糕卷,仲有榴槤味嘅糯米糍!好開心!食飽飽先至係個開心嘅聖誕節,最緊要都係同所有同事齊齊整整過聖誕!碗屋網上訂座享85折優惠兼賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS0EDq
海膽完全係新鮮max,唔重海水味,好開心!新鮮生蝦都好食!
碗屋
網上訂座享85折優惠兼賺Rice Dollars
網址: https://s.openrice.com/QrbS0EDq600~uZ5MGAA
地址: 中環皇后大道中139號 The L. Place 1樓
電話: 25218807
=====================
#日式放題 #聖誕大餐 #聖誕黃店宣傳系列 #放題 #海膽 #鮑魚 #龍蝦尾 #帶子 #刺身 #刺身船 #黃色經濟圈 #黃店 #祝願自由