餐廳: 三郎。燒肉
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
同媽媽去咗尖沙咀食好啲呢間 三郎。燒肉 既lunch set ,價錢唔貴之餘,而且都幾多選擇叫左兩種唔同口味既和牛午餐首先會有一份沙律沙律菜好新鮮,略嫌沙律醬多左少少 而茶碗蒸剛好,有高湯同蟹肉鮮味,而蛋又十分嫩滑軟綿綿花糖壽喜燒御膳 ($268)呢個一上,已經啱哂打卡,綿花糖慢慢溶化係個壽喜燒湯底,增添另一份既甜味,又唔會話太甜太膩而和牛 一睇油花,就知佢咩料啦輕輕係入面涮下,吸收到壽喜燒湯底,再伴生雞蛋,一下滑入喉嚨,真係有軟綿綿既感覺,幸福爆燈!日本產和牛肩胛肉&牛舌涮涮鍋御膳 ($298)呢個以昆布做湯底,比較清淡,但又唔會話淡而無味 而和牛既雪花紋一樣咁靚,而牛舌望落去平平無奇,但係食落真係驚為天人!!以為佢薄薄地一片,殊不知淥完之後,係好煙靭有咬口架!超出乎意料,好好食依兩個餐都會配一份蔬菜,而蔬菜十分之新鮮,而且有揀過嚟,全部都好甜好多汁,更加讚一讚個豆腐 佢係個面炙燒過,有種香味!仲要讚既,就係服務,好貼心留意你嘅需要,好似我哋會載啲湯出嚟,佢會比一個大啲嘅匙羹我哋,而且亦會定時幫你加茶!環境又十分舒適,燈光氛圍都好適合坐下hea下傾下計 !

同媽媽去咗尖沙咀食好啲

叫左兩種唔同口味既和牛午餐
首先會有一份沙律
沙律菜好新鮮,略嫌沙律醬多左少少
而茶碗蒸剛好,有高湯同蟹肉鮮味,而蛋又十分嫩滑

軟綿綿花糖壽喜燒御膳 ($268)
而和牛 一睇油花,就知佢咩料啦

日本產和牛肩胛肉&牛舌涮涮鍋御膳 ($298)
呢個以昆布做湯底,比較清淡,但又唔會話淡而無味

環境又十分舒適,燈光氛圍都好適合坐下hea下傾下計 !