2021-06-21 101 瀏覽
係久違高質素好食 老闆娘又熱情既樓上cafe啊🥰 樓上cafe一係俾人感覺係平 但係食物質素冇話好高 但係今次呢間真係好有驚喜👍🏻晚餐除咗有套餐之外仲有多款小食 我哋就揀咗一個晚市套餐同埋幾個小食🤤 晚市套餐揀咗西班牙芝士焗海鮮意粉🍝 超足料 好大碟 有幾隻大蝦同多款海鮮 加上大量芝士一齊焗 好滋味😋 加錢可以配沙律 餐湯同甜品 沙律好新鮮好fresh 餐湯嘅蘑菇忌廉湯將蘑菇打碎 亦都比出邊嘅忌廉湯好飲有花心思🤩小食方面我哋就揀咗特色小食拼盤 特濃芝士薯條同埋洋蔥圈🥳 小食拼盤一共有六款小食 分別有蜜糖雞翼 日式餃子 麥樂雞 薯角 雜菜春卷同埋咖喱角😍 超級豐富 炸物全部都超級香脆 每一款都好好食 同朋友share就啱晒👍🏻 特濃芝士薯條一個超級大兜 芝士勁多 味道香濃 薯條香脆👅 洋蔥圈點埋沙律醬一樣好好食😋飲品方面我哋就揀咗一杯King 同Oreo Milkshake 😏 King其實係檸檬汁加利賓納嘅梳打 好耐冇飲過利賓納 甜甜地好解膩😌 Oreo Milkshake 每一啖都有曲奇碎 好正🥰 最後食埋一件特濃朱古力蛋糕 好滿足好抵食🌟

西班牙芝士焗海鮮意粉

特色小食拼盤