2024-03-28 44 瀏覽
初嚐葡國菜🥂,餐廳環境好有特色,每一個地方都好靚好好打卡,裝修得好有風格❤️同朋友對葡國菜既認知都唔太了解,問左職員推介下菜式,職員服務非常好,好Nice咁推薦比我地🫶Piri-Piri Shrimps (6 pieces)🦐蝦身大大隻,食落肉身口感飽滿,佢獨有既醬汁都非常出色,味道好好,鹹香味濃郁又辣辣地咁,夠哂惹味,仲有小法包可以沾埋啲醬汁食😋Half Piri-Piri 🐔Charcoal grilled chicken 炭烤雞肉搭配美味既piri-piri 醬,搭配薯條、米飯和沙拉,雞肉好入味,炭烤香氣好出,醬汁都好入味,仲好嫩滑juicy,米飯都有驚喜,有陣陣既香氣,口感煙韌,整體都好好食Bacallau a Bars 🐟Portuguese codfish 葡萄牙鱈魚配薯條和雞蛋,勁特別既口感同味道,入面滿滿魚肉,係懶人恩物咁,魚香滿滿,口感好綿密,啖啖都好豐富既感覺🤩,超級值得叫👍🏻仲有🥂,搵職員推介,果然唔會錯😊,2杯既果香好濃厚,飲落果香會衝出黎先,再慢慢出酒香仲有甜品都好有特色👍🏻🫶,超滿足既一餐

Piri-Piri Shrimps (6 pieces)🦐

仲有甜品都好有特色👍🏻🫶,超滿足既一餐