2023-04-23
又來食韓燒啦🥰今次黎到青衣城炑八韓燒地方比較大坐得好舒服,店員服務有禮真係好加分👍💯前菜無限任食真係好正🤩有泡菜,酸蘿蔔,芽菜,海帶青瓜,雜菜沙律,生菜!仲有我最愛嘅芝士粟米同泡菜蛋🤤我哋叫咗鰻魚榮耀套餐🙆♀️包括有LA骨、護心肉、豬背肉、醬油五花肉、大蝦、韓牛前胸肉、梨汁雞肉、鰻魚、特級牛肋骨!滿足晒你所有要求🤪豬牛雞魚海鮮都有真心抵食🤩大蝦鮮甜大隻口感彈牙,最有驚喜係LA骨牛味濃郁肉質柔軟調味醃得好入味,包生菜食真係絕配👍鰻魚鮮美多汁口感豐富必食!蟹膏醬石鍋飯🌟店員會幫助抄👍蟹膏鹹香十足味道一流😋仲有小小既飯焦真係食過返尋味💯夾心棉花糖配朱古力威化餅🌟最後食埋個甜品就真係好滿足🥳店員幫忙燒既棉花糖岩岩好,口感軟綿加埋夾心餅一齊食超過癮!奇異果梳打🌟賣相好吸引😍酸酸甜甜好開胃!雪梨梳打🌟味道清新解渴!
蟹膏醬石鍋飯🌟
夾心棉花糖配朱古力威化餅🌟
奇異果梳打🌟賣相好吸引😍酸酸甜甜好開胃!
雪梨梳打🌟味道清新解渴!