2021-09-13
#fridayla_tst⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀重記得日本旅行既時候同L小姐試過但馬屋燒肉印象十分深刻,因超好味道😍無論係食材新鮮程度,定火候,都好出色最近試咗尖沙咀一間燒肉體驗同樣出色,食完之後查翻原來係但馬屋旗下的品牌😱唔怪得之咁出色!💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀1⃣黑毛和牛Omakase(2人份)💲699💭黑毛和牛月見他他,肉質新鮮💭配上月見,令口感更佳順滑😘💭最誇張一定係海膽配黑毛和牛😭幸福的味道💭紫菜沙律,超大盤,而且清新鮮甜開胃💭自家製泡菜 & 自家製伴菜,配燒肉食一流💭火炙黑毛和牛壽司,燒過的和牛入口即溶💭仲有特上牛舌,黑毛和牛牛柳😍💭黑毛和牛牛脊肉 & 牛肋肉,全部都勁好味💭店長重會好細心咁幫你燒😭💭本身我自己燒燶咗,但佢幫我修剪&補救翻💭柚子大根清新👍💭澳洲和牛橫膈肉,十分juicy🤤💭一口冷麵作為最後一道菜,食落好舒服🔘雖然是2人分量,但3人都夠食😍🔘成餐超飽肚,好耐未試過咁高質抵食既燒肉⠀⠀⠀⠀⠀◤燒肉の牛太・本陣 HONJIN ◥ ⠀ 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🗺∶九龍尖沙咀厚福街8號H8大廈21樓🍟Food:🔥🔥🔥🔥🔥🎆Mo
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
重記得日本旅行既時候
同L小姐試過但馬屋燒肉
印象十分深刻,因超好味道😍
無論係食材新鮮程度,定火候,都好出色
最近試咗尖沙咀一間燒肉
體驗同樣出色,食完之後查翻
原來係但馬屋旗下的品牌😱
唔怪得之咁出色!
💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1⃣黑毛和牛Omakase(2人份)💲699
💭黑毛和牛月見他他,肉質新鮮
💭配上月見,令口感更佳順滑😘
💭最誇張一定係海膽配黑毛和牛😭幸福的味道
💭紫菜沙律,超大盤,而且清新鮮甜開胃
💭自家製泡菜 & 自家製伴菜,配燒肉食一流
💭火炙黑毛和牛 壽司,燒過的和牛入口即溶
💭仲有特上牛舌,黑毛和牛牛柳😍
💭黑毛和牛牛脊肉 & 牛肋肉,全部都勁好味
💭店長重會好細心咁幫你燒😭
💭本身我自己燒燶咗,但佢幫我修剪&補救翻
💭柚子大根清新👍
💭澳洲和牛橫膈肉,十分juicy🤤
💭一口冷麵作為最後一道菜,食落好舒服
🔘雖然是2人分量,但3人都夠食😍
🔘成餐超飽肚,好耐未試過咁高質抵食既燒肉
⠀⠀⠀⠀⠀
🎆Mood:🔥🔥🔥🔥🔥
💰痛快度:🔥🔥🔥🔥🔥
🤡趣味度:🔥🔥🔥🔥🔥
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#hkig #hkigfood #hk #hkfood #hk852 #hkgirl #hkgirls #hkboy #hkcouple #hkfoodie #foodporn #foodie #like #likesforlikes #尖沙咀美食 #尖沙嘴美食 #hkrestaurant dessert #尖沙咀