2022-05-13
午膳時間有朋友請食呢間和牛放題 仲要係A5級和牛任食 款款和牛唔同部位都色香味俱全 值得推介🤪我地叫左最高級別既A5和牛套餐 開始會送上幾款頭盤 由和牛沙律到海鮮拼盤 再到A5和牛拼盤 擺盤精緻用心 和牛方面亦專登標示唔同種類唔同牛既部位 對比市面上其他燒肉放題 清晰知道食緊邊個部位 認真品嚐唔同部位既口感 值得一讚 特別深刻推薦 #熊本黑毛和牛 呢款牛肉質較實又有彈性 最鍾意食肩膊、頸椎、肋條部分 少脂肪又厚實 又會入口慢慢溶既感覺 重牛味又香享受完頭盤之後 可以用餐廳二維碼任意落單 繼續叫返牛又得 叫其他刺身、壽司、熟食又得 包羅萬有過百款既選擇相當豐富 每款和牛再加新鮮既刺身 真係令人欲罷不能🤤自助飲品吧 汽水、茶、罐裝啤酒應有盡有 仲可以加錢享受高質啤酒 鐘意飲啤酒既朋友真係唔可以錯過特別提醒返4人同行食和牛放題 餐廳仲會即送龍蝦刺身 約埋啲朋友仔一齊享受海鮮和牛之樂