2019-08-26 54 瀏覽
●海南雞飯($55)●呢間正呀喂!!!快啲BOOKMARK!!! 性價比超級高嘅泰菜😍😍👍👍只需要50蚊就可以食到大大碟嘅海南雞飯 送埋餐飲+例湯!!!雞飯做到粒粒分明 充滿油香 暫時係我喺香港食過咁多海南雞飯雞油味最香嘅~但香得嚟完全唔會油膩 好抵讚!!!🐷🐷🐷●泰式豬頸肉拼盤($78)●呢個又係另外一個必試嘅item!!!!拼盤有豬頸肉 春捲 咖哩角 蝦餅 全部分量勁多!!!都只不過係78蚊!!仲要全部都係即叫即炸 食落去仲係熱辣辣 脆卜卜😍😍真係感動到流淚😭😭●泰式紅豆冰/ 泰式珍多冰($6)●午餐時段只要加六蚊就可以試泰式特飲👍兩杯椰子味都好濃郁 椰子控一定會好鍾意😆😝😝●泰式生菜包($55)●生菜包嘅豬肉食得出有鑊氣 用咗好勁火候嚟炒 配埋生菜完全唔會覺得漏 只係好香😆🐷🐷🐷●木瓜沙律($45)●呢個係我最鍾意食嘅~~甜酸醬調配得啱啱好 食完啲熱辣辣既炸嘢之後 再食塊啖涼爽既木瓜沙律好舒服~~😆😍🐷🐷🐷●豬手撈麵($60)●豬手份量好多💕滿足晒豬手控!肥瘦比例亦都啱啱好 有滿滿嘅骨膠原之餘仲有好多肉 豬手控表示很可以😚😚佢啲鹵水汁都調配得好好 加上麵底係用泰國嘅金邊粉 完全塑

●海南雞飯($55)●

●泰式豬頸肉拼盤($78)●

●泰式紅豆冰/ 泰式珍多冰($6)●

●泰式生菜包($55)●

●木瓜沙律($45)●

●豬手撈麵($60)●

豬手份量好多💕滿足晒豬手控!肥瘦比例亦都啱啱好 有滿滿嘅骨膠原之餘仲有好多肉 豬手控表示很可以😚😚佢啲鹵水汁都調配得好好 加上麵底係用泰國嘅金邊粉 完全塑造到泰式風味😍😍 我決定咗以後掛住泰國嘢食就會返黎呢度嚕!!!😆😆💞💞💕💕💕大件夾抵食CP高到癲!!
2019-08-14