2022-11-12
之前食過大角嘴分店,已經對佢念念不忘,估唔到佢係荃灣開左分店,就係荃灣廣場地庫,非常方便,餐廳門面用左紫色裝飾,感覺好柔和,而且餐廳採用QR CODE下單,非常方便。煙三文魚凱撒沙律沙律菜非常新鮮,鋪滿沙律醬汁,配埋麵包粒同埋煙肉碎好香口,煙三文魚魚油夠豐富。滋味小食拼盤小食拼盤有雞翼、炸蠔、炸魚手指同埋芝士薯條,炸物好出色,粉漿夠薄,炸蠔非常鮮甜,唔會乾身,炸魚手指肉質嫩滑,惹味。熔岩芝士和牛漢堡見到隔離檯叫左個熔岩芝士和牛漢堡好吸引,於是我地又叫左一個,芝士會放係漢堡上面,店員係上檯後會拎開個框框,等芝士流落去個漢堡到,呢個一定要襯熱食,襯芝士未凍之前,芝士醬加漢堡真係絕配,和牛香濃。提拉米蘇最後仲叫左甜品,提拉米蘇唔會太甜,有香濃咖啡味。
煙三文魚凱撒沙律
滋味小食拼盤
熔岩芝士和牛漢堡
提拉米蘇
最後仲叫左甜品,提拉米蘇唔會太甜,有香濃咖啡味。