2021-08-19
🐾 蕃滿門 (將軍澳) 🐾-脆皮鹹豬手配螺絲粉(💰84+20):我哋今次揀咗惹味香辣配響鈴🥰辣度揀咗中辣😍對於鍾意食辣嘅我哋啱啱好!鹹豬手焗到脆扑扑😍同埋都有成三大舊🤣湯底超級濃郁,好似每一啖都食緊一個蕃茄咁,啖啖都有蕃茄茸🥰我地加咗$20升級做套餐🥰套餐可以揀瑞士雞翼、薯角、薯條、花枝丸😙我哋揀咗薯角🥰一上枱熱辣辣😍又唔會好油正👍🏻-日式芥末蟹子吞拿魚潛艇(💰46):一上枱好震撼😂😂勁大個熱狗😍完全無從入口😂😂同佢入邊有好多材料😍雖然佢寫芥末,本身仲驚會好辣,但係唔會👍🏻有芥末釣一釣個味好好食🥰甜甜地咁,仲有想讚嘅係個面包好鬆軟!🥰-日式七味香炸花枝丸(💰22):又係上枱好熱😍感覺就係即叫即炸咁😍炸左嘅花枝丸外層脆脆地加埋七味粉辣辣地😍-蕃滿門辣雞翼(💰47@5隻):佢上邊有醬,醬係番茄醬嚟嘅🥰辣就唔算好辣🥰啱晒鍾意食BB辣嘅朋友😍
脆皮鹹豬手配螺絲粉(💰84+20):
日式芥末蟹子吞拿魚潛艇(💰46):