2021-05-31 30 瀏覽
“Thai Basil Chicken Spaghetti”($68/Half)“Thai Larb Lettuce Wrap”($128)“Wagyu Skewer”($32)“Pork's Neck Skewer”($28)“Pineapple Skewer”($28)“Prawn Toast”($48)“Thai Milk Tea”($48)“Fresh Lime Soda”($42)蘇豪開咗間泰式fusion酒吧餐廳😍對住街嘅梳化位勁chill😛嘢食方面有提供4款主食,串燒同小食😋我地就叫咗幾款餐廳推介嘅菜式🤤主食首先要咗half size嘅雞肉意粉🐔🍝呢個意粉用上九層塔🌿,辣椒粒🌶,蒜🧄,雞肉絲炒得好夠乾身,十分香口惹味🤤而且半份份量都算幾多😍呢外一個main要咗生菜包🥬🐷豬肉粒肥瘦適中,生菜超級新鮮爽脆伴上辣椒粒🌶,洋蔥🧅,自家製泰式醬汁香香辣辣咁好過癮🤤但怕辣嘅朋友要注意返,因為食食下都真係幾辣架🤣串燒方面我地叫咗當中3款😍分別係和牛🐮,豬頸肉🐷同菠蘿🍍和牛串超juicy,肉味香濃🤤豬頸肉燒到外脆內嫩超香😍個菠蘿更加不得了,十分香甜多汁🤤而且大大份好抵食😛最後仲叫多咗份小
“Wagyu Skewer”($32)
“Pork's Neck Skewer”($28)
“Pineapple Skewer”($28)
“Prawn Toast”($48)
“Thai Milk Tea”($48)
“Fresh Lime Soda”($42)

蘇豪開咗間泰式fusion酒吧餐廳😍
對住街嘅梳化位勁chill😛
嘢食方面有提供4款主食,串燒同小食😋
我地就叫咗幾款餐廳推介嘅菜式🤤

主食首先要咗half size嘅雞肉意粉🐔🍝
呢個意粉用上九層塔🌿,辣椒粒🌶,蒜🧄,雞肉絲
炒得好夠乾身,十分香口惹味🤤
而且半份份量都算幾多😍

呢外一個main要咗生菜包🥬🐷
豬肉粒肥瘦適中,生菜超級新鮮爽脆
伴上辣椒粒🌶,洋蔥🧅,自家製泰式醬汁
香香辣辣咁好過癮🤤
但怕辣嘅朋友要注意返,因為食食下都真係幾辣架🤣

串燒方面我地叫咗當中3款😍
分別係和牛🐮,豬頸肉🐷同菠蘿🍍
和牛串超juicy,肉味香濃🤤
豬頸肉燒到外脆內嫩超香😍
個菠蘿更加不得了,十分香甜多汁🤤
而且大大份好抵食😛

最後仲叫多咗份小食蝦多士🦐