位於太平山街超級悠閒嘅一間寵物有善Cafe🤍內裏空間感好大 座位亦都好闊落 坐得好舒服 過一個悠閒嘅下午都係一個幾唔錯嘅選擇🤍-🍞Sourdough Toast Combo ($158)Scallop avocado🥑 | scrambled egg with truffle🍳一次過滿足晒我幾個願望🤭有輕煎帶子呢個配搭比較特別 少啲喺出邊Cafe見到🤭sourdough好香脆而且好有咬口! 不過唔算好大片 個牛油果好新鮮 而且質感好creamy 係用叉輕輕撳落去可以變牛油果醬嗰隻🤪兩粒輕煎帶子超出色😍輕煎過內裏嘅肉質仲係好嫩 一啲都冇痴牙/韌嘅感覺!勁好食🤍好唔捨得食完嗰兩粒🤣另一邊嘅炒蛋都好出色🍳保留到蛋汁之餘 配埋黑松露嘅點綴係無敵🥹雖然定價真係幾高 不過我覺得質素認真唔錯😛

🍞Sourdough Toast Combo ($158)

• Sourdough Toast Combo