2020-07-25 247 瀏覽
//< 花羡沐嵐 >呢間飲品店佢新開個陣已經飲過佢地既水果茶~個陣覺得水果茶麻麻地比較糖水,而且用一個兜隔開生果又點奇怪就無再去飲~機緣巧合下見到佢出咗新嘅多多,又有奇異果🥝就比多次機會買左黎飲~————————————————- 奇異果多多 $27 -呢個奇異果多多超有驚喜!小編飲咗一次之後隔咗幾日又再去飲😆😆因為真係好fresh好正😏奇異果味幾濃,配益力多異常地夾👻解渴又好飲啊!鍾意奇異果🥝必試喔————————————————評分:7.5/10地址:荃灣荃興徑14號富榮大廈地下A號舖營業時間:12:00-23:00#花羡沐嵐 #花羡沐嵐香港 #荃灣花羡沐嵐 #huaxianmulan #huaxianmulanhk #荃灣 #荃灣美食 #荃灣必食 #荃灣路德圍 #路德圍美食 #飲品店 #香港美食 #美食博客 #路德圍 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodporn #hkfoodgram #🐷🐤飲品 #🐷🐤荃灣
< 花羡沐嵐 >

————————————————
- 奇異果多多 $27 -
奇異果多多

————————————————

評分:7.5/10
地址:荃灣荃興徑14號富榮大廈地下A號舖
營業時間:12:00-23:00
8 分鐘 (外賣自取)
奇異果多多