2018-12-29 252 瀏覽
以前東哥口啤真係幾好,但幾莫半年前去,漏單等左勁耐有個唔好既印象就無去。今日再去番,真係錯哂夜晚1點左右去到,我坐低時其他人都食緊野,落單時理應無其他野煮緊。我只係點左個小籠包+叉燒包,等到1:15都無我就覺得奇怪,但都比啲耐性。1:25,見到另一個後入座既客人都有飯食,真係忍唔住問個阿姐。佢撳下機,好唔耐煩咁問我點左咩。你撳得機見唔到,好明顯係你地錯啦,我又唔係無禮貌喝你,喱個態度已經好差。佢行入廚房時,同另一個阿姐講我地。講還講唔洗咁明顯下話。個下我真係想擺低茶錢走。行出黎同我講漏單蒸緊,一句唔好意思都無,態度仲要依然咁差。等既過程,兩個阿姐不時都有同我地對望,真係唔覺我地無野食好奇怪嫁咩?無野做都唔幫我地跟下後尾再黎多枱客,佢地啲野仲快過我地1:35終於有野食。個小籠包真係差到,一夾起就爛唔係夾爛,係本身就三舊痴埋底皮係爛,漏哂啲湯,食完收籠成枱濕既等左咁耐,結果係食啲咁既野,成肚氣。我唔知係咪個別事件,可能係我唔好彩。小弟就以後唔再去,去附近一哥/至友仲好咁既服務態度,啲野再好食,都唔值得再幫襯。

佢行入廚房時,同另一個阿姐講我地。講還講唔洗咁明顯下話。
個下我真係想擺低茶錢走。

行出黎同我講漏單蒸緊,一句唔好意思都無,態度仲要依然咁差。

無野做都唔幫我地跟下

後尾再黎多枱客,佢地啲野仲快過我地

1:35終於有野食。

個小籠包真係差到,一夾起就爛

唔係夾爛,係本身就三舊痴埋

底皮係爛,漏哂啲湯,食完收籠成枱濕既

等左咁耐,結果係食啲咁既野,成肚氣。
我唔知係咪個別事件,可能係我唔好彩。
小弟就以後唔再去,去附近一哥/至友仲好

咁既服務態度,啲野再好食,都唔值得再幫襯。
35 分鐘 (堂食)
宵夜