2017-01-16
還記得朋友第一次帶我來吃的時候,覺得這間餐廳各方面也不錯,性價比高,自此成為在黃大仙的食堂,因為食物種類繁多,並不會很多食厭,但最近食都總覺比以前差,今次真係覺得連衛生都太差了,從此我應該不會再到來吃飯為迎合領展,所以改為電腦派飛?不過咁樣都好既,個牌高D,遠D都睇到叫到幾號,平時太多人圍住Reception,塞住哂,根本唔會知叫到幾號朋友說這個醬汁比以前少了,但仍好,勉強可以大部分麵也沾上醬汁。飲品來到的時候,一開始並沒有留意有2粒野係到,飲左2啖,攪攪杯野既時候就發現左唔應該出現的東西有2粒檸檬核係個杯到即時有想嘔既覺得,衛生真係好差,幸好同侍應講可以重新換左杯,但說實話,新來那杯都是飲了一口就放棄了,因為真的會有陰影朋友食哂碟野,我個辣肉醬都未到,同埋經歷杯野飲,已經感覺太差唔想食,所以忘記影相。但辣肉醬曾經係我必點食品之一,但今日一食,肉醬完全唔夠,根本只有面頭一層,並且已經完全一點辣味都沒有,吃了四分一左右,就離開了。經過這一次,很難再會比機會了
為迎合領展,所以改為電腦派飛? 不過咁樣都好既,個牌高D,遠D都睇到叫到幾號,平時太多人圍住Reception,塞住哂,根本唔會知叫到幾號
飲左2啖,攪攪杯野既時候就發現左唔應該出現的東西
有2粒檸檬核係個杯到
經過這一次,很難再會比機會了