2022-02-04 87 瀏覽
✨流心芝士蝦多士 $128一上已經勁香芝士味 🤩🤩 食落個多士好脆😋 有蝦嘅味道 蝦片襯埋啲牛油果醬都好夾 ✨香茅雞扒雙色撈檬 $108為左可以打下卡所以冬天都叫呢個📸 個檬粉好特別有兩隻唔同嘅色 但原來食落係冇特別嘅味 撈左啲醬汁食就酸酸辣辣咁 😋啲雞個皮都整得幾脆不過肉就有啲鞋 唔夠嫩🤔🤔🤔🥃 Morning Viet $48未撈勻之前好苦 撈勻左因為底下有啲煉奶甜啲就好飲啲👍總括黎講野食好靚可以打卡又好食👍 環境舒服 冇話限時坐幾耐 我地食飽喺度睇左陣片嘆埋杯咖啡先都得 ☺️食完之後行左去K11 Artmall 呢度成日都有藝術展睇 今日都唔例外🙈 呢個展覽都幾得意 整到成個supermarket 咁但入面啲野就會配啲得意嘅字呀咁 都可以去行下 不過唔係好大 半個鐘內都行完💰午餐人均~$140味道❤️❤️❤️❤️價錢❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💔✅再幫襯
✨流心芝士蝦多士 $128

✨香茅雞扒雙色撈檬 $108