2016-06-07 1906 瀏覽
自從利東街重建之後都係第一次過去嚟頭食野,今日咁岩要買既野係利東街就順便睇下有D咩好食啦~重建之後,環境靚咗好多,商店、餐廳和酒吧都多咗好多。我地就搵咗間有越南菜食又係酒吧的店~La Bo La位於街尾的盡頭,不過大家唔留心睇既話真係可能會見唔到架~晚餐的menu全部都係英文,食物的選擇都多。朋友最愛食芝士,所以One Bite Melty Cheese係一定要點啦~芝士香濃又幼滑,就咁食會覺得有少許漏,只要加埋佢地既藍莓醬就可以中和D味道,食多幾粒都冇問題啦Signature La Bo La Boneless Chicken Wings,無骨雞翼真係好食,大大件,外層香脆,雞肉嫩滑,不過我好喜歡佢地的沾雞翼的醬汁辣辣地,完全要加分呀Soft Shell Crab Rice Paper Rolls,軟殻蟹米紙卷,米紙包住香脆的軟殻蟹、蔬菜、牛油果和紅蘿白。食的時候記得要沾魚露汁,味道會比較清新呀~La Bo La原來下午會有粉麵食,咁下次可以嚟食lunch都唔錯~
晚餐的menu全部都係英文,食物的選擇都多。
2016-06-07
  • One Bite Melty Cheese