2019-03-30 44 瀏覽
大坑一向都好多嘢食又有特式,今日就去左一間越南餐廳下好彩有BOOK 位, 都好多人,我地有一個BB,職員好好又俾BB 椅, 又有一套BB餐具俾我地,又拎水俾我整糊仔,細心又熱心本身好想試火車頭,又見好多人叫,但朋友又想試下其他嘢俾呢粒星星吸引左,叫左個鮮茄蟹肉湯檬又真係好好食,蕃茄同蟹肉都幾MATCH,好少食到呢個MIX,又真係食到好多蟹肉,檬粉配呢個湯底好出色,感覺健康蒸粉皮呢個熱既前菜又真係好好食,以前只係食過凍既越南小食,呢個好有特色既粉皮,粉皮好滑,配一個濃味又好味既餡,我只記得有好香既蝦米,其他我唔記得最後叫左牛肉酸窩呢個都係第一次食,酸酸甜甜既湯底,有好多ONION,好好味,個湯配檬粉都好正,加牛肉就無左油膩既感覺。好滿意呢間餐廳,下次再黎要食火車頭
大坑一向都好多嘢食又有特式,今日就去左一間越南餐廳下

本身好想試火車頭,又見好多人叫,但朋友又想試下其他嘢
俾呢粒星星吸引左,叫左個鮮茄蟹肉湯檬

蒸粉皮

最後叫左牛肉酸窩

好滿意呢間餐廳,下次再黎要食火車頭
2019-03-25
  • 蒸粉皮