2020-09-27 1600 瀏覽
呢間舖由佢開張大大話話幫襯咗二十次, 多到做埋VIP, 但三年前開始由原先好好食變到依家非常難食, 唔單止啲豬排縮水, 用嚟炸豬排的油又唔靚, 啲豬炸到乾晒身.  以前的肥厚多肉汁豬排已一去不返, $250 一個餐食呢啲質素咁差的食物係唔值, 加上啲位又窄, 環境又黑, 坐得好唔舒服. 記得有次夜晚同朋友食食下同侍應安排一對年輕韓國夫婦坐我地隔離, 但明明密室入面仲有兩個吉位, 都唔知坐到咁迫做乜! 佢地講野大聲雞啄唔斷之餘仲向住我個朋友咳, 朋友梳頭補妝之後條茂利仲要向佢咳多次勁, 但條友第二邊係無人! 我就立刻大聲用廣東粗口破口大罵個韓國佬, 佢知衰立即講sorry之後就同佢女伴唔敢出聲, 拿拿臨食完走, 賣單時我就同個侍應投訴你點安排坐位, 佢就話係經理安排但唔喺度所以只會轉達意見. 自從發生呢件事之後我唔會再去, 要去不如去銅鑼灣世貿嗰間類似總店的舖頭, 好食之餘又坐得舒服

蕃茄
毛豆