2017-03-13 511 瀏覽
竹炭紫薯同士多啤梨味都食左但士多啤梨影得好核突所以五忍心擺上ig😂個人認為士多啤梨更勝一籌😋竹炭紫薯五層流心忌廉芝士包$35首先我覺得五值$35😂但係味道的確五錯既 竹炭包空氣感比沿用既麥包更強🍃口感有d沙沙地幾得意 好似食到d好細好細既竹炭粒子咁👄至於紫薯忌廉芝士未算真。突出🍠只靠碎薯帶出大部分紫薯味😇甜度比其他包低👍但我諗如果真係用大量紫薯既就要三/四個人share😂士多啤梨五層流心忌廉芝士包$28仍舊係麥包底有嚼口亦煙un🍞士多啤梨忌廉芝士味道🍓同明治士多啤梨朱古力粉紅色嗰part一樣咁滯😂私心係我好鐘意食明治士多啤梨朱古力😆有微量士多啤梨肉但五觀察既話其實好難食到😹其實好似越出越平淡無驚喜😥除非有好好好吸引既味道啦如果五係應該無下次😢
竹炭紫薯同士多啤梨味都食左
但士多啤梨影得好核突所以五忍心擺上ig😂