琴日係馬鞍山行過見到有板長壽司,諗住日本料理會為自己帶來一番滿足,於是就食黎試下啦,點知今次真係一試難忘。係晏就時段見到人流唔算多,初頭入到去帶位的女職員都幾有禮貌的,以為貴公司服務質素會唔錯。係點完餐等野食既途中,見到某啲侍應、主住(?唔知咩職位 只見佢著黑色衫的制服)西口西面,周不時仲指手劃腳聲大大咁傾計、講粗口😅極影響顧客,最令人無奈係要被迫聽佢地講其他同事的壞話😅可想而知工作環境同氣氛都不好。野食方面,鰻魚壽司亦算大舊👍🏻真係要比個讚👍🏻👍🏻見有幾枱唔同客人都點左油甘魚壽司,一心想試日本料理既我緊係唔執輸啦!碟油甘魚壽司望落都尚算新鮮,口感亦為不錯👍🏻。但所有野真係差在服務態度😅有位高、肥的男侍應態度略差,放低食物時又唔會講係咩黎,就咁大大力放低就走人😅以為佢趕住去收工食飯,點知係趕住去玩手機兼同其他同事高談闊論,最後要問其他同事先知黎左碟咩壽司😅枱面上無芥末供應比客人,而枱上的水壺同樣是無水,放係到係為左擺設定咩?😵食嘅過程只見到幾個似係最細職位嘅同事係做緊嘢,其他就似花瓶,得個擺字,十問九唔應。食完心情都唔太好,諗住埋完單拿拿聲走人就算數啦,但你地公司啲同事成身煙味,由其係

食嘅過程只見到幾個似係最細職位嘅同事係做緊嘢,其他就似花瓶,得個擺字,十問九唔應。食完心情都唔太好,諗住埋完單拿拿聲走人就算數啦,但你地公司啲同事成身煙味,由其係找錢位黑衫同事,態度差又煙味重,西住面咁幫客人埋單,都唔知貴公司請埋哂啲咩人返黎?以後唔再幫襯啲咁嘅食市,服務態度差到貼地😅
2018-08-18