蛇膠參滋補專門店

2024-12-08 69 瀏覽
細個成個同爸媽去食蛇, 到大個左就自己冬天都會去食呢間蛇店係我第一次食, menu上既item都幾多選擇二人餐都幾吸引, 有好多野食包埋, 其實可以3個人食都OK首先係五蛇羹, 細既份量已經好多(因為仲有其他野食)味道上每間店都有唔同既調味, 呢間唔算重口味, 個人黎講幾鐘意原本二人餐係包2個糯米飯, 仲可以轉焦底煲仔飯, 我就揀左呢個龍躉煲仔飯, 都只係加$29超香既煲仔飯, 加埋個煲仔飯醬油成間店都聞到陣香味!! 飯香加埋魚香真係勁入味, 龍躉非常嫩之餘份量仲要幾多下!!鮑汁花菇扣水魚裙邊第一次食水魚, 口感同想像中好唔同, 係極滑同嫩口!! 花菇已經係忟到勁淋勁入味, 兩個都好好味小米乾鮑鮑魚唔算大, 但係味道一流!! 花旗參燉海參呢個燉湯基本上見到每枱都有點, 好入味既燉湯, 入面仲有肉同雞腳!!最後送既椰汁燉雪燕, 味道口感有d似西米撈, 但係健康+名貴版!! 出色
細個成個同爸媽去食蛇, 到大個左就自己冬天都會去食
呢間蛇店係我第一次食, menu上既item都幾多選擇
二人餐都幾吸引, 有好多野食包埋, 其實可以3個人食都OK
首先係五蛇羹, 細既份量已經好多(因為仲有其他野食)

鮑汁花菇扣水魚裙邊

小米乾鮑

鮑魚唔算大, 但係味道一流!!

花旗參燉海參

2024-11-28