2010-05-25 7 瀏覽
上星期四(5月20日),中午打去BOOK即晚的7點鍾,BOOK嗰陣冇講到話要限時限刻要走,晚上6點10到,由帶位,點菜,介紹生蠔,提供食品意見,送餐...所有員工都十分NICE,招呼好好.我和朋友都諗住下次會再來,點知到了大約8點鐘左右,一個十分高貴的高級職員,已經不斷熱情地招呼我們,抹檯,斟水,乜都齊,最後離譜到8點3左右,在我們沒有要求埋單之下,要我們即刻埋單,仲叫其他員工唔使再斟水比我地,嗰一刻,我傻左,亦未試過這樣,所以冇同佢理論,就乖乖就範,仲有連SORRY都冇句,最後有一個女員工話請我地去BAR度飲杯野,我地當然冇去啦.但係唔知點解一間都叫做高級既餐廳會有啲這樣非常熱情,連我地要幾時要走都要照顧埋既員工,仲要係類似高級,可能係老闆都唔定,但真係十分失望!!!!當然永遠都唔會再去啦!!!!!!!!!!!!:
當然永遠都唔會再去啦!!!!!!!!!!!!:
2010-05-20