2024-12-22
對被女副經理,激親,破壞整個生日飯😡由於我生日,星期五約了好朋友食飯,網上說呢間服務好,食物又有質素的中菜。我叫朋友,早點去攞位,朋友到了,向前台講明2個人,佢竟然比張6人卡位,坐低唔夠5分鐘,短頭髮女副經理(名牌好似寫住Hing)不斷催促落訂單,跟住更加說, 7:30要交枱俾人,回望後邊,大把空枱,朋友說,冇可能1小時內,食完飯,個女副經理,繼續催促,朋友正要WhatsApp通知我,改地方,便向身旁另一位侍應說,食餐飯,都好有壓力,要離開。這個女士侍應,叫做阿恩,立刻通知男經理,男經理走過來,了解事情之後即刻說唔緊要,我同你安排後面細張嘅4人卡位俾我朋友坐。當我入到去的時候時,男經理斟茶俾我 ,亞恩更窩心地說,生日快樂,又叫我哋慢慢享用😊叫左個二人套餐,再加個焗排骨,埋單$1000食物OK,撇除嗰個女經理,整體也很好👌希望貴餐廳,調校吓,個女副經理Hing,人品,說話 咁樣做嘢法,真係趕走客人😡😡😡另外要讚揚,這個見習女侍應亞恩,細心,有禮貌👍
叫左個二人套餐,再加個焗排骨,埋單$1000
食物OK,撇除嗰個女經理,整體也很好👌
另外要讚揚,這個見習女侍應亞恩,細心,有禮貌👍