2023-05-15 103 瀏覽
朋友想飲咖啡,就揀咗呢間K11 Ninetys食晚飯, 星期二大約7點半坐低,睇咗一陣餐牌叫野食, 8點半侍應走過嚟話last order, 因為之前一日打電話問過話係9點鐘截單, 當時我哋都未食完主菜, 所以同佢講返,佢就唔出聲, 朋友話算啦照叫嘢飲先, 點知過咗一陣 ,有個大叔坐喺我哋附近不停啤住我哋,講嘢又大大聲, 個樣好唔滿意, 好似想趕我哋走咁,令我哋坐得好唔舒服,無耐個侍應仲拎張單過嚟要求我哋埋單,當時才9點! 我哋一起身走,個大叔就即刻走過嚟收碟。 臨走我忍唔住再問另外一個職員, 佢話餐廳係收10點! 😨😨😨講番食物質素,只係一般 ,朋友叫左個波士頓龍蝦salsa, 味道麻麻,份量好少,收$228, 完全不值!😳😳 而牛和雞的味道Ok,份量亦正常,咖啡是合格。。。 雖然openrice訂枱食物有八折 (飲品沒有),埋單三個人差唔多都要$800,咁既服務及食物質素, 唔會有下次! 尖沙咀係遊客區,真係担心佢哋對遊客嘅服務係咪都會咁樣😥