2021-10-20
一行12人原本book咗生日餐慶祝長輩生日。訂位時問職員使唔使留定個餐,職員話唔使,絕對冇問題。點知去到現場當日,職員又話點解你哋訂座時冇留過餐,即時酒樓起唔到啲餐俾你哋嘅。服務水平更加appalling! 視線範圍是萬里冇人(酒樓職員),七時入席,上菜速度好似8號風球狂風掃落葉咁,七點十至八點已經差唔多上晒所有菜。我哋叫佢唔使咁快上菜,可以慢慢上,等我哋可以傾吓偈。部長呢頭話OK,唔使30秒立即上多兩個菜,真正係「意見接受,態度照舊」嘅典範! 基本上八點已經食晒所有菜, 冷不防聽到其中一位高級啲嘅職員大聲同同事講:「我已經約咗人9:15pm 接我走㗎啦!」豈有此理!唔怪得催三追四、嗱嗱想快快速上晒啲菜啦,原來係 趕收工!其實我哋屬於C區, 又打咗針, 又裝晒Apps, 照計可以坐到12點。真係令人失望的服務態度!嘢食水準亦都係水平以下!中伏呀!
嘢食水準亦都係水平以下!中伏呀!