餐廳: 大快活
資訊:

2016-11-10 418 瀏覽
一個人趕時間,在石門見到有間新開大快活即刻入去睇吓有乜食食完走,晚餐都好多嘢選,原來現在最平都要$40,而且唔包野飲,要飲嘢還要加$6我就選左個日式咖喱汁厚切吉列黑豚飯,價值$45,之後收銀俾左張單和感應器我,原來呢間有送餐服務,呢個服務幾好唔使攞住碟飯周圍找座位,可以找左座位,然後將感應器放在檯上適當位置感應一次,之後就等待應送餐,不用十分鐘待應就將飯送到,後返感應器和張單,首先睇吓賣相豬扒幾厚,炸得金黃色冇過火,個咖喱汁食落香濃甘香只係覺得個汁唔夠多,薯仔幾粉和甘甜,除左薯仔還有蔬菜和红蘿白,算幾好飯真係用上珍珠米,煙煙靭靭,好好味,到最重要既豬扒,食落好軟滑多汁,脆皮唔厚,薄薄的好鬆化快餐間唔中都有好野。
一個人趕時間,在石門見到有間新開大快活
即刻入去睇吓有乜食
唔使攞住碟飯周圍找座位,可以找左座位,
日式咖喱汁厚切吉列黑豚飯
豬扒幾厚,炸得金黃色冇過火,個咖喱汁食落香濃甘香
快餐間唔中都有好野。
2016-10-08
10 分鐘 (堂食)
日式咖喱汁厚切吉列黑豚飯