2024-02-02
自從姐姐放假返咗菲律賓🥲,我哋開始食外賣或者外出食嘅生活,今日我哋懶唔想出去食飯,諗起之前order肯尼海鮮,食過佢哋嘅大閘蟹同網池生蠔拼盤,方便又好味,可以whatapps落單後,之後送上屋企非常方便,足不出戶都可以享受到唔同類型嘅海鮮同甜品😋✨今次我哋order咗以下食品:🌟日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)一盒包括有:鮑魚、挪威三文魚、蟹籽、赤貝、開邊赤蝦、蛋絲、甘筍絲、青瓜、萵筍絲、紫椰菜、日本冷麵,滿滿嘅一大份,感覺大滿足!肯尼海鮮已經預將所有材料切好,唔使自己落手,啱晒我哋呢啲無飯嘅主婦,每年新年我哋全家都一定會食一次撈起,一家人一齊撈起,象徵吉祥豐收,越嚟越旺,龍年一定更得心應手🐲🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)口感煙煙韌韌嘅紫薯,可以配合牛奶醬同朱古力餅碎一齊食,口感一流又唔會覺得好甜🌟日本3.6冰糖雪燕奶凍面層係雪燕底層係鮮奶奶凍,燕窩濃度比例好高,每一啖都食到豐富嘅燕窩絲,奶凍奶味濃郁,混合一齊食,口感極佳,呢個一定需要回購!
✨今次我哋order咗以下食品:
🌟日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)
🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)
🌟日本3.6冰糖雪燕奶凍