2021-01-14 37 瀏覽
上星期有人收工之後約咗女朋友去深水埗黃金商場行吓睇吓有啲咩新game可以揀買返屋企打機,行咗一陣之後,揀到心頭號之後,就真係開始有啲肚餓想食晚餐啦。咁我哋行吓行吓就發現對面馬路有一間好似幾有趣嘅舖頭,過到去發現原來係食漢堡包嘅仲要係有良心嘅舖頭。所以我哋兩個毫不猶豫咁就決定喺嗰度食一餐好嘅晚餐啦呢度地方麻雀雖小少但五臟俱全啊,而且有好多好靚嘅裝飾店員呢亦都好熱情咁推介我哋去試唔同嘅漢堡包嘅於是呢我哋就決定揀丹麥藍芝士漢堡同埋好吸引好似好香嘅和牛漢堡嚟試吓啦而且佢仲可以追加一份薯格同埋飲品添隔左冇耐店員就提示我哋可以過去拎嘢食啦和牛漢堡呢佢用咗美國安格斯牛肉去做啦口感豐富得來又Juice,而且個漢堡包亦都同出邊嘅相比較係淋,令人食嘅時候唔會需要撐大個口,而我哋覺得佢正嘅地方係因為佢會用咗豆苗做配菜非常之有驚喜口感又好香口之後喎藍芝士漢堡呢個芝士嘅口感真係好正,有鹹香味嘅芝士配埋漢堡濃郁嘅味道同埋煙燻嘅牛肉味非常之不錯!都真係幾好食㗎而且配料嘅蕃茄都真係幾夾!如果去到深水埗又唔知食咩好推介大家去食呢一間!
而且佢仲可以追加一份薯格同埋飲品添
隔左冇耐店員就提示我哋可以過去拎嘢食啦
如果去到深水埗又唔知食咩好推介大家去食呢一間!
2020-06-11