餐廳: MR. MAKI (金巴利大廈)
資訊:

2022-01-10 20 瀏覽
行經柯士甸路,見到一間卷物專門店#MR. MAKI,見佢哋嘅食物配搭又幾特別,特色又有創意,喜歡😘食新野的我當然唔會錯過,而且超足料份量夠。 🥙吞拿魚兩味,加配套餐A-炸雞跟烏龍茶🥤。
食材色彩繽紛相當豐富,除咗有肥美的吞拿魚腩以及十分creamy 的魚蓉外,還有牛油果、枝豆、粟米🌽以及椰菜絲,新鮮又飽肚。配搭創新又夠晒營養😋。跟餐炸雞大大件, 即炸外脆內很juicy. 🐟魚全部都係魚, 加配套餐D-叉燒拉麵🍜跟烏龍茶🥤。材料有吞拿魚拖羅、三文魚同蟹籽,卷物上面鋪左好creamy嘅魚蓉,仲會食到脆卜卜嘅炸粒,真材實料又大推頭,口感好豐富。我哋驚唔飽於是小食加左叉燒拉麵🍜,但食完個卷物已經夠晒飽啦😜。拉麵個豬骨湯很好味😋,麵質又彈滑,唔錯呀😉。

🥙吞拿魚兩味,加配套餐A-炸雞跟烏龍茶🥤。
跟餐炸雞大大件, 即炸外脆內很juicy.

🐟魚全部都係魚, 加配套餐D-叉燒拉麵🍜跟烏龍茶🥤。
2022-01-09