2024-03-22 28 瀏覽
平日元朗餐廳晚市8pm都水靜鵝飛🥲 唯獨呢到仍然有人等位。🫣估唔到都座無虛席,我哋都等左一陣8pm入座,下次最好訂定位。每人$198免加一,🥰先叫一個烤魚或雞煲或酸菜魚食先,之後任飲任食兩粒鐘。一上枱心諗咁大煲兩個人點食得晒😅 份量大到有D驚人,魚片量多,配菜好足料,有花菜、薯仔、蘿蔔...出面自助吧任飲任食,有基本配菜同火鍋配料,正常發揮。估唔到連海鮮都有,最驚喜係沙白,又鮮又肥又甜,隻隻都開口,証明新鮮。😎自助吧有兩種牛,其中手切牛係必食,有牛味又有咬口,一出就非常搶手,好彩 refill 得好快。飲品方面,最受歡迎係手搖飲品,有花茶同埋蜜桃紅茶,真心唔差😗 有蜜桃香甜味,又不失茶味,甜度適中。除此之外,仲有大量汽水,紙包飲品任你揀😎食完火鍋仲可以食多幾球做甜品🍧好滿足😌以呢個價錢食到唔差嘅任食火鍋,真係要多幫襯😊

出面自助吧任飲任食,有基本配菜同火鍋配料,正常發揮。

食完火鍋仲可以食多幾球做甜品🍧好滿足😌

以呢個價錢食到唔差嘅任食火鍋,真係要多幫襯😊