5天前 0 瀏覽
今晚收夜唔想煮飯,經過發現人頭湧湧,原來做緊優惠,晚餐瞬間有着落,果真不錯❤️。✨燒原隻魷魚✨ $4540幾蚊有兩大串,真係好抵。原隻魷魚成個外賣盒咁長,彈牙又有口感。最正係個汁,辣得開胃,非常惹味。✨水門雞飯✨ $54雞肉非常滑嫩,搭配的雞飯有陣陣雞油香,一啖肉一啖飯,好正😍跟餐有碗雞湯,胡椒味重,飲完非常䁔身。✨鳳尾蝦金邊粉✨ $75足料又大盒,內有幾隻鳳尾蝦,大隻爽口。金邊粉炒得非常爽口且非常正宗,內有花生碎及辣椒碎,撈勻一齊食,超香超惹味。內附青檸,酸甜又香辣😍好快俾我清晒。🔸晚餐追加優惠🔸✨泰式燒腩仔(例)✨$30✨泰式無骨豬手(例)✨$30有多款特色主菜/小食可以優惠價追加,叫咗佢哋嘅燒腩仔同無骨豬手,一次過試晒他們招牌菜❤️❤️燒腩仔炸得非常香口,皮脆内軟,好滋味。無骨豬手超級軟稔,筷子大力一夾就散,非常入味,送飯一流。✨凍泰式奶茶 ✨$8✨龍眼水✨ $8大大杯嘢飲都係加$8,多款泰式飲品任君選擇。咁抵嘅嘢點可以錯過,即刻叫咗杯泰式奶茶同龍眼水。泰式奶茶非常正宗,煉奶香滑,我超鍾意。龍眼水有不少龍眼,不會太甜,好正。即使外賣都十分足料大盒,下次有機會,必想堂食試下。想睇更多介紹

✨燒原隻魷魚✨ $45

✨水門雞飯✨ $54

✨鳳尾蝦金邊粉✨ $75

🔸晚餐追加優惠🔸
✨泰式燒腩仔(例)✨$30
✨泰式無骨豬手(例)✨$30

✨凍泰式奶茶 ✨$8
✨龍眼水✨ $8

即使外賣都十分足料大盒,下次有機會,必想堂食試下。想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。
#big_big_foodie #big_big_foodie食勻旺角
  • 水門雞飯
  • 泰式奶茶