2021-08-20 256 瀏覽
呢度環境開揚,有一邊有落地玻璃可以坐係高枱邊食邊enjoy出面風景。我今次就係Ehonia點左個長通粉同漢堡包;另外,係隔離既N.O.T Coffee買左個Iced Shaken Latte. Order完野食就係位等職員叫名再去返cashier攞野食。Shredded Chicken Penne in Creamy Cajun Sauce - 醬汁好creamy帶有少少辣味,但比較鹹。雞肉既份量相對長通粉既份量唔算多。Homemade Cheeseburger with Grill Potato - 漢堡既麵包外脆內軟, 而且甜甜地。至於餡料方面,有厚而不實且肉汁豐富既牛肉漢堡扒,芝士、半熟雞蛋、洋葱、番茄和菜。非常足料。 除左漢堡之外,亦都有兩個薯仔切開四件。薯仔烤過,好香好甜。