2023-06-24 650 瀏覽
#搞串個pantry又嚟到KCC(九龍貿易中心)啦,呢度除咗樓上有大量office之外💼,其實樓下都有唔少餐廳🍔,其中有一層仲好似food court咁,有一堆小店。今次就去幫襯其中一間啦💕!我哋就嗌咗台風脆炸雞餐+芋絲底($55)🍗,煙燻黑椒鴨胸餐+芋絲底($55)。兩個餐入面仲有炸腸仔同埋魚餅,包一盒紙包飲品🍹。台風脆炸雞餐+芋絲底🌟🌟🌟有一大塊厚嘅炸雞🍗,食落口外皮非常酥脆,內裏肉質鮮嫩😋,配埋洋蔥汁一齊食,非常好食!!而且份量好多,加埋腸仔、魚餅、芋絲,都好飽🥳!煙燻黑椒鴨胸餐+芋絲底🌟🌟🌟🌟有5-6嚿厚切鴨胸,食落口啖啖肉🤩!口感軟綿,有鴨油同煙燻嘅香味,好正!!呢間餐廳都有座位可以堂食,但就比較少位,大家下次嚟#KCC 都推薦嚟試下㗎🥰!
#搞串個pantry

台風脆炸雞餐+芋絲底🌟🌟🌟