2022-06-30
聽講係屋企附近開咗間CP值幾高嘅🍔店 今日一探究竟 一於散嗌幾樣嘢試下佢❣️ 菠蘿手撕豬堡 $58手撕豬好Juicy 剩係拎起個包啲汁都流晒出嚟💦 中間夾左一片大菠蘿🍍紫椰菜 同菜絲 就算覺得快餐Heavy嘅 但咁多蔬菜夾埋一齊都中和曬啦係咪 手撕豬多到一路咬一路跌 如果女仔可能淨係食一個包都飽曬❣️ 厚切豬扒桑多 $48熱賣款必嗌 咁嘅價錢估唔到咁足料 豬扒仲厚過塊麵包夾嘅配料雖然同上面個款差唔多 都係紫椰菜同菜絲 不過唔同嘅係個汁 豬扒雖厚但食落唔會話乾爭爭鞋颯颯 如果未試過第一次食我認為呢一個係必試之選❣️ SupBur拼盤A( 啤酒薯條,魷魚圈,薯餅x2,雞翼x2) $78 呢個又係勁大份 一打開滿晒出嚟 幾乎個盒都裝唔曬店主話全部都即叫即炸㗎 拎上手成盒熱辣辣好新鮮 薯條係酥脆嗰隻 咬落脆卜卜有聲 點埋蕃茄醬好似食餅仔咁一下子就食曬魷魚圈大大舊無雪味 炸粉唔厚咬落唔會食皮多過食餡 薯餅同雞翼唔乾亦唔油 就算外賣行街都可以拎住當小食咁食🍻🍟🍗
菠蘿手撕豬堡
❣️ 菠蘿手撕豬堡 $58