2022-09-07
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌑—————————————————————📍HK 將軍澳/啟德 - Burger's Friend Forever🔸芒果軟殼蟹漢堡 $108 |7/10芒果手掌心咁大仲要係甜!炸軟殼蟹炸衣薄又脆,值得讚嘅係食得到啖啖蟹肉,唔會得嘅殼~ 比較可惜係軟殼蟹調味好啖,如果落返啲鹽/胡椒粉更好 (。ì _ í。)🔸漁夫之堡 $75 |8/10性價比之選!炸魚柳頗厚,唔怕好似快餐店得個炸衣但無咩魚肉 🐟 配上他他醬,咬落去好滿足 (*¯︶¯*) 🔸小食 + 罐裝汽水 (跟餐 +$25)+$25 小食可選:有皮薯條/薯格/田園沙律+$33 小食可選:蕃薯條/洋蔥圈/一口芝士/韓式炸雞【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄】(+) 真材實料,唔會求其用大量醬汁掩蓋食材味道,食得出用料唔錯~即嗌即整包新鮮熱辣好味😋👍🏻 跟餐小食/汽水選擇頗多,一定有款啱你(-) 價錢中上偏貴,個人覺得平啲嘅「漁夫之堡」好食過「軟殼蟹漢堡」😂👏🏻 大食嘅我覺得淨burger唔夠飽,一定要加錢嗌小事!✏️ 人氣高!見到好多app嘅外賣速遞員,堂食都幾爆 🔥 餐廳更提供「生酮漢堡 Keto Burger」~📍地址: 將軍澳澳南
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌑
—————————————————————
🔸芒果軟殼蟹漢堡 $108 |7/10
🔸小食 + 罐裝汽水 (跟餐 +$25)
+$25 小食可選:有皮薯條/薯格/田園沙律
+$33 小食可選:蕃薯條/洋蔥圈/一口芝士/韓式炸雞
【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄】
📍地址: 將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G22A號舖