2021-03-23 145 瀏覽
聽講桔梗開咗間新嘅分店,咁啱又近我所以就約埋friend一齊去懲罰下佢,上網睇到環境又正又有outdoor就知一定勁多人,所以我都預早一個禮拜打去book,個職員話星期六冇得預約,一至五就可以,之後我問佢係咪只有Walk in,佢同我講話係,我仲同個friend講話邊個早到邊個去攞定位先,早啲去,點知去到嘅時候,企出面嗰個職員話係冇得打嚟預約,但係可以喺OpenRice預訂,我聽到之後呆咗,咁算啦可能係啱開業,公司嘅運作未暢順我都可以理解,同埋我同我個friend真心想食,點知我哋兩個人足足喺出邊等咗45分鐘,好記得由6:30等到7:20,仲要而家只可以食到10點,變咗我哋想坐耐啲都唔得,最尾我哋揀咗outdoor,當我哋出到去坐低嘅時候見到起碼有三張空枱或以上,仲要到最尾我哋食完走嘅時候嗰幾張空枱仍然都係冇人坐,真心堅嬲😡😡😡😡😡至於嘢食果方面,有個叫夜市酥炸海鮮,嗰個幾好食外脆內軟,啲粉又唔厚,最想試嗰個牛肉千層麵賣晒,最尾試左個花雕雞雞肉燉飯,麻麻地,冇乜特別,完 句號

夜市酥炸海鮮
香脆黎麥花園沙拉
花雕雞風味奶油雞肉燉飯
45 分鐘 (堂食)
夜市酥炸海鮮