2024-02-01 16 瀏覽
朋友約咗去跑馬地一間居酒屋食飯,呢個位置相對靜點privacy高d!三兩知己嚟食飯慢慢傾吓偈真係唔錯👍居酒屋有齊刺身、燒物、壽司,同埋好多唔同款嘅清酒🍶同埋見佢都有啲時日推介👍俾啲Idea食客海鮮刺身沙律:入面有新鮮三文魚粒、吞拿魚粒,連埋爽身嘅魚籽,口感唔錯油甘魚、甜蝦壽司:油甘魚油脂幾豐富,甜蝦大隻厚肉,呢度嘅食材比我嘅感覺好新鮮見到師傅係燒吧到好用心咁樣慢慢整,我哋就order咗好幾款唔同嘅燒物 🤭令我幾深刻嘅係煙肉流心蛋,蛋係啱啱好流心狀態,配埋煙肉食,好特別!細蔥牛肉卷,入面爆曬蔥花,食落好香同埋有口感!紫蘇芥末五花腩,紫蘇葉解到五花腩嘅油膩,同埋五花腩係燒到外皮香脆👍豚肉串入面夾咗蘆筍,食落爽身,幾match👍我哋仲叫咗銀鱈魚西京燒,魚嘅外皮好脆身,入面魚肉質感嫩滑,食落滑捋捋👍之後我哋再叫咗啲青椒仔、秋葵🤭同埋order 梅酒梳打、highball成間餐廳俾我嘅感覺係對食物嘅出品有要求💕個人覺得唔差環境:⭐⭐⭐⭐⭐

成間餐廳俾我嘅感覺係對食物嘅出品有要求💕個人覺得唔差

環境:⭐⭐⭐⭐⭐