本來呢老麥是沒啥好寫的了, 但為了每人每日 20 分鐘的免費 Wifi, 咁又來了食早餐。這兒變成 24 小時營業再裝修埋加埋 McCafe 今次才第一次來, 店面何只又靚又光猛, 直情可以用豪華來形容都不過分。 (有埋水晶燈呀, 但這只是快餐店咋喎?!) 不經大腦地選了豬柳蛋漢堡早晨套餐, 即是配薯餅, 另有即磨咖啡一杯 ($19.3)。這個餐其實有早晨全餐的東西但又比早晨全餐便宜, 呵呵。味道也不強求的了, 正正常常啦, 總之我開了一晚通宵之後就什麼都覺得好吃的了(薯餅除外, 我最怕油淋淋的薯餅, 所以我咁餓都只是食了半塊)。咖啡乃是回魂必需品, 不贅了。至於 20 分鐘 Wifi 可以做什麼, 夠我 check 哂我的 email 再睇埋一份蘋果, 都不錯啦。

$19 (早餐)
  • Wifi